Julbelysning flaggstång – Från Pluras Jul till Snabba cash. Från matlagning i skärgården till actionthriller i storstaden. Montejaurs flaggstångsbelysning har nu synts i två teveproduktioner

Montejaur flaggstångsbelysning – en mörkrets produkt

Ljusgran från Montejaur är en bred produkt med ett användningsområde som spinner bortom själva julen. Den sobra nordiska designen och avsaknad av kitsch gör den till en mörkrets produkt. Som julbelysning utomhus lyser den upp i juletid men egentligen är den bara en geometrisk form av ljus. Detta gör att den kan användas från november ända fram till februari då vårsolen tittar fram. Den kan hissas i flaggstänger eller fås som 6m ljusgran med tillhörande stång som kan sättas ned i gräsmattan.

Pluras Jul och Snabba cash – Montejaurs julbelysning flaggstång i rampljuset

Det är något visst med att få sina 15 minuter i rampljuset. I Pluras Jul som sändes 2016 syntes vår julbelysning flaggstång 8m flaggstångsbelysning i vinjetten under sammanlagt 8 avsnitt. (Se klippet här) I snabba cash (länk till Netflix) rörde det sig snarare om 3 sekunder då en av Montejaurs produkter, närmare bestämt en LJUSGRAN 8M dök upp i en scen med Evin Ahmad i avsnitt S2A6 av snabba cash (länk till klippet).  Otroligt kul för vårt team då många av oss är riktiga filmfantaster!

julbelysning flaggstång

Montejaur på film

På grund av vårt filmintresse har vi sedan 2014 producerat en årlig kortfilm som anspelar på ikoniska filmer vi gillar. Den senaste kortfilmen ”The Lighting” hade temat skräck och innehöll element från The shining, The Blair witch project, Psycho och Exorcisten. Tidigare kortfilmer har haft spaghettiwestern-tema. I ”The Lighting” syntes vår hängande gran och i denna nylanserade reklamvideo visade vi hur vår multicolor 6m … julbelysning flaggstång lyser med ett sobert sken i flertalet valbara färger.

Mer film – Montejaur instruktionsvideor

Oavsett hur intuitivt våra ingenjörer gjort det för våra kunder att montera våra produkter finns det inget bättre verktyg än en enkel instruktionsvideo. Vår flaggstångsbelysning som med sitt LED-ljussnät skapar en perfekt konformad gran är enkel att hissa, som här tex.

Julbelysning flaggstång – nästa kortfilm…

På Montejaur hade vi redan röstat fram /spoilervarning/ som nästa film att basera vår årliga kortfilm på. Men i och med våra tre sekunder av fame i snabba cash kanske vi får tänka om och låta oss inspireras av någon annan svensk storproduktion? Tiden får utvisa hur det blir. Nu ser vi framemot att lysa upp fler trädgårdar och offentliga miljöer med vår sobra flaggstångsbelysning och vår nordiskt minimalistiska julbelysning.