Vinter med LJUSGRAN Multicolor. Välkommen till Montejaur och en av våra skapelser – LJUSGRAN Multicolor! En subtil och stilfull ljusgran som följer dig genom vinterns många högtider och skapar en sagolik atmosfär.

En Mångfärgad Resa Genom Vinterns Högtider

LJUSGRAN Multicolor är mer än bara en traditionell julgransbelysning; den är en stämningsfull resa genom vinterns alla nyanser och högtider.

  • Från det mjuka, lila skenet som omfamnar Halloween till det varma vita ljuset som omger de stilla novemberkvällarna.
  • Den övergår sedan till en fest av blått, grönt och gult från den 1:a till den 22:a december för att ge varje dag en ny färg.
  • Den 23:e till den 27:e december exploderar granen i en riktig Disneykänsla med en färgrik kavalkad.
  • Därefter återgår den till vitt ljus den 28:e och 29:e december, för att sedan lysa i rött från den 30:e december till den 2:a januari.
  • Från den 3:e januari och framåt sveper granen återigen in vinterlandskapet i ett lugnt vitt sken.

En diskret och stilfull väg att fira och sprida glädje genom hela vintern.

Enkelt och Bekvämt Med Fjärrkontrollen

Familjen har gjort det till en vardagsritual att välja dagens färgsättning med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Från det varma vita ljuset till den festliga kavalkaden av multicolor – varje dag blir ett konstverk av färger. För att göra det ännu enklare är varje inställning automatisk, tack vare det smarta skymningsreläet. Så familjen kan njuta av den vackra belysningen utan att behöva tänka på att slå på eller av.

Vinter med LJUSGRAN Multicolor

LJUSGRAN Multicolor är din följeslagare genom vinterns alla festligheter och högtider. Upplev vintermagi på ett nytt sätt med Montejaur.

Skapa minnen. Sprid ljus. Montejaur – där varje ljusstråle berättar en historia.

Se vårt Multicolor-sortiment här: LJUSGRAN MULTICOLOR