Julen är äkta och det är även vår flaggstångsbelysning!

Det har blivit vanligt att när det kommer till att marknadsföra julbelysning, är det många företag som tenderar att redigera sina bilder för att deras produkt ska vara mer tilltalande. Detta leder ofta till att kunden känner sig lurad när den mottar en produkt som inte ser lika bra ut som den gjorde på bilden. En anledning till att företag manipulerar sina bilder, genom att lägga till glitter och konstgjorda bakgrunder, kan i många fall bero på att produkten i sig inte är lockande nog.

På Montejaur är vi säkra på vår produkts skönhet och kvalité, och vi har därför inget behov av att få den att framstå som något annat.

För bilden på startsidan till exempel, åkte Montejaur-teamet till Arvidsjaur i norra Sverige. Vi monterade flaggstångsbelysningen på en riktig flaggstång i den kalla vintern och fotograferade ljusgranen i mörkret.
Resultatet av bilderna blev väldigt vackra, som även den verkliga synen var.

Grinchen är äkta

Vår insats att fotografera utomhus har resulterat i kvalitetsbilder på vår flaggstångsbelysning. Tyvärr har det även lett till att andra har utnyttjat våra bilder. Under många år har andra företag, som ett stort byggvaruhus och några trädgårdshandlare online, stulit våra bilder för att marknadsföra sin egen produkt. Vi behöver ständigt hålla utkik efter Grinchen som stal våra bilder.

Skönheten är äkta

Vi är stolta över vår flaggstångsbelysning, dess design och det estetiska ljus den tillför på varje plats den tänds.

Våra bilder är inte manipulerade för att få LED-lamporna att lysa starkare eller färgerna att verka mer livliga. Inte heller tillför vi några falska bakgrunder eller effekter. Våra bilder representerar hur flaggstångsbelysningen kommer se ut utanför ditt hus, i din lokala park eller på ditt närmsta torg. Genom att hålla våra bilder äkta får våra kunder vad de förväntar sig.

Julen är äkta och det är även våra bilder!

Flaggstångsbelysning