Ett hack för din flaggstångsbelysning från Montejaur

 

Montejaurs unika design av ljusgran skapar en välkänd och stilren ljusdekoration i din trädgård. Stilen är enkel och nordisk och ger ett visuellt intryck som är bredare än bara julen. Ljusgran från Montejaur är en produkt för hela den mörka årstiden.

För dig som ändå vill skapa en annorlunda känsla mer åt Disneyhållet, kanske något mer kitschig, finns en modifiering, ett ”hack”, som du enkelt kan göra på egen hand med din befintliga ljusgran.

 

Montejaurs ljusnät består av horisontella raka rader med LED-lampor. Således sitter varje LED-lampa positionerad med en krympslang på vertikala icke-strömförande kablar.

LED-lamporna kan med liten kraft flyttas upp och ner några decimeter. Om man på så sätt skapar en vågform istället för den raka horisontella linjen på varje rad får man en ljusbild som påminner om girlanger.

På LJUSGRAN 8M finns 32 LED på varje rad. Om man utgår från att den första LED-lampan sitter där den sitter så kan den utgöra den ursprungliga noll-linjen. Lampa två flyttas upp 2cm, lampa tre flyttas upp 4cm, lampa fyra 6cm, lampa 5 4cm, lampa 6 2cm, lampa 7 0-nivå och så vidare.

 

För dig som inte redan har en ljusgran och tycker att denna variant passar bäst kan du beställa denna nyhet direkt i vår webshop! Medan du som redan har en klassisk kan använda detta hack för din flaggstångsbelysning..

 

Utföranden

Den finns i följande utföranden