PORCH DROPS och fristående LJUSKON med portabel flaggstång

 

Montejaurs första slogan lydde: – Har du en flaggstång? Grattis!

Nu kan vi lägga till ännu en: – Har du INTE en flaggstång? Grattis!

 

”Det vackra originalet från Norr” finns nu som hängande ljuskon och med fristående portabel flaggstång.

Redan under hösten 2017 lanserades PORCH DROPS, en hängande ljuskon. Det är en 180cm hög ljuskon som hängs upp i en väggmonterad flaggstång, eller i en krok på altanen, balkongen, inomhus etc.

Fristående LJUSKON

Nytt för i år är varianterna med tillhörande portabla flaggstänger i storlekarna 180cm, 300cm och 400cm. Dessa kan placeras varsomhelst på din gräsmatta.

Som vanligt för våra produkter tar monteringen bara ett par minuter, liksom nermontering och ihop-packning efter säsongen.

Som vanligt för våra produkter är samtliga LED korrosionssäkra och som vanligt är ljusbilden den mest effektiva och sobra på marknaden och bildar en perfekt konisk form. Den stilrena nordiska designen gör att användningsområdet sträcker sig långt bortom kitsch och julsäsong.

Färgmönster

Montejaurs unika nätdesign möjliggör skapande av olika färgmönster. Detta är inte möjligt med produkter som består av en-dimensionella LED-slingor.

Ett flertal färgkombinationer gör att du kan hitta just din favorit. Franska trikoloren, All American, Pride, Crisp, Christmas White, eller varför inte Little Italy?

Ser vår presentationsfilm!